Selecteer een pagina

Ons team

Jill Troch

Sinds 2000 advocaat aan de balie van Antwerpen en startte haar eigen kantoor in 2009.

Zij besteedt bijzondere aandacht aan het vreemdelingen- en migratierecht binnen welke sector zij een aantal publicaties uitbracht en vormingen heeft gegeven. Ook het familierecht, al of niet met internationale elementen, behoort tot haar voorkeurmateries. Daarnaast behandelt zij ook zaken binnen het algemeen burgerlijk en handelsrecht.

Nathalie Goossens

Studeerde af in 2010 en is sindsdien werkzaam als advocaat bij de balie van Antwerpen.

Zij behandelt voornamelijk dossiers in het vastgoed- en goederenrecht, bouwrecht, algemeen handelsrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en het verkeersrecht.

Daarnaast beschikt zij over een ruime in-house ervaring als legal counsel in de vastgoedsector.

Zenzi Vanderleenen

Startte haar stage bij Mr Troch Jill sinds oktober 2023 en heeft een bijzondere interesse in het humanitair en migratierecht. Zij is al werkzaam op het kantoor sinds april 2021 als paralegal en is dan ook vertrouwd met de behandeling van dossiers binnen het vreemdelingen- en migratierecht en familierecht.

In het kader van de stage zullen evenwel alle rechtstakken aan bod komen en zal zij naast ondersteuning van het kantoor ook zaken pro deo behandelen.

Ook voor overige materies kan u terecht bij TG advocaten waarbij er samengewerkt kan worden met gespecialiseerde partners. Op die wijze kan u steeds vertrouwen op dezelfde persoonlijke aanpak en centralisatie van het dossier bij uw vertrouwde advocaat.